+36 20 567 0958 +36 20 313 7375 Ajánlatkérő űrlap

Információs kérés telefonon: +36 20 567 0958 +36 20 313 7375 - MB ÜVEGES TEAM Kft

Gyakran ismételt kérdések és válaszok

Ha zuhanykabin beépítése mellett döntöttünk, akkor rengeteg szempont szerint kell majd kiválasztanunk a legmegfelelőbbet. Bizonyára önben is felmerül egy két kérdés egyedi üvegezéssel kapcsolatban, melyet itt összegyújtótűnk néhány kérdést és választ.

Miért válasszam az egyedi gyártású zuhanykabint, kádparavánt?

Mert teljesen egyedi az Ön fürdőszobájának a méreteihez igazodik! Nem kell kompromisszumokat kötnie, nagyon tartos és akár egyedivé is varázsolhatja vele fürdőszobáját. Fürdőszoba lakásunk legjobban igénybe vett helyisége, különösen akkor, ha az egész család ugyanazt használja. Akár akadálymentes változatban!

Milyen üvegfajtából, vastagságból készül a zuhanykabin?

Minden alap esetben 8mm edzett üvegből készülnek, de kérésére lehet ez ragasztott - edzett - biztonsági üveg - akár egyedi fóliával, printelt üveggel és gyárilag anyagában színezett üvegből is készület a zuhanykabin. Ha van egyedi elképzelése lehetőség van savmart -. homok fújt üvegből is elkészíteni az ön egyedi üveg zuhanykabinját.

Ingyenes helyszíni árajánlat készítés hogyan működik?

Kérem vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségünk valamelyikén. A kapcsolatfelvétel-t követően ingyenesen kiszállunk és helyszíni árajánlat készítés keretin belül pontos árat adunk Önnek!

Mennyire biztonságos a zuhanykabin üvegfala üveg törés esetén?

Minden esetben edzett üveget használunk, amely nagyon ellánálló, nagyon nehezen törik de törés esetén apró morzsákra hullik az üveg így nem tud sérülést okozni. ha ragasztott biztonsági üvegből készül a zuhanykabin oldalfala akkor esetleges törés esetén az üveglap a helyén marad, a szilánkok nem repülnek szét hiszen az üveglap közötti fólia össze tartja az üvegfelületet.

Lehet egyedi dekorációval, egyedi színnel ellátni az üveget?

Több üvegtípusból választhat! Lehet a zuhanykabin edzett FLOATT üvegből (ő víztiszta - átlátszó), lehet anyagában színezett (áttetsző parzol, parsol ) üvegből, laminált edzett üvegből mely szintén lehet színtelen vagy anyagába színezett, matt, bronz, vagy a RAL színskála színeiben bármilyen színű. Elhelyezettünk közé ábrát, feliratot, háttérképet, (printelüveg9 még apró vékony tárgyakat is a az üveglap közé tudunk laminálni.

Keretes zuhanykabin mit jelent, a különbség?

A keretes zuhanykabin a legelterjedtebb fajta. A legtartósabb is, mivel a keretbe szerelt üveglapok jóval strapabíróbbak. Az üveg szélei nem látsszanak, az zuhanykabin üvegének szélein az ön által választott króm vagy szál csiszolt U profil fut végig.

Keret nélküli zuhanykabin mit jelent, a különbség?

A keret nélküli kialakítás a legmodernebb stílust képviseli, a zuhany falait zsanérokkal rögzítjük a falhoz. nagyon szép, exkulsive megjelenést biztosít.

Mit jelent az elhúzható zuhanyajtó?

Elhúzható zuhanyajtó fajták vannak? Az elhúzható zuhanykabin ajtók kettő, három, négy, vagy akár hat részből is állhatnak, harmonikaszerűen vagy szimplán csúsznak oldalra, valamint rendelkezhetnek görgővel, vagy csúszkával.

Mit jelent a egyszárnyú - kétszrányú üveg zuhanykabin nyílóajtó?

A nyíló ajtók lehetnek egyszárnyúak vagy kétszárnyúak. Nyílhatnak egy irányba, vagy lehetnek lengőajtók, melyek kifelé és befelé nyithatók..