+36 20 567 0958 +36 20 313 7375 Ajánlatkérő űrlap

A zuhanykabinok típusai, Önt melyik érdekli?

Egyfalas épített üveg zuhanykabin    zuhanyüvegfal (ajtó nélkül)    kétfalas üveg zuhanykabin (ajtó nélkül) szögletes zuhanykabin   befelé és kifelé nyíló épített üveg zuhanykabin kétoldalas zuhanykabin készítés harmonika ajtóval   egy oldalas kádfal    üveg kádfal fix üveggel    zuhanyfallal  zuhanykabin tolóajtóval   135 fokos zuhanykabin zuhanykabin kerettel    sarok zuhanykabin    Épített gyedi üveg zuhanykabin négyzet alakú  

Miért válassza az egyedi gyártású zuhanykabint?

Az egyedi épített üveg zuhanykabin az ön elképzelése szerint építjük be (persze azért a fürdőszoba adottságai is szükségesek a megvalósításhoz), méretpontosan. Nem kell kompromisszumot kötni a sarkokkal, hézagokkal, semmivel. Egyedi az ön által választott üvegfaját építjük be, így van lehetőség a fürdőszobája egyedi megjelenésének kialakítására is. 

Kérésre tartós vízlepergető felületel is ellátjuk az üvegfelületet. Minden egyedi épített üveg zuhanykabinunk egyedi gyártásban készül, és szakszerűen beépítve kerül átadásra.

Milyen előnye van az épített űveg zuhanykabinnak?

Méretpontosan illeszkedik az ön fürdőszobájához. Időálló megoldás. A zuhanykabin építésnél csak minőségi szerelvényekkel dolgozunk (fényes króm ezüst, szál csiszolt színekben érhető el zuhanykabin szerelvényeink.)

Az általunk beépített egyedi üveg zuhanykabinok minden fürdőszobába illeszkednek. Érdemes azonban megvizsgálni az üvegkabinok részleteit, az alkalmazott anyagokat, a kidolgozást, a vízszigetelést, mert a magasabb ár rendszerint igényesebb kivitelt, vagyis hosszabb élettartamot, problémamentes működést és szép formát is jelent.

Mennyire biztonságos a zuhanykabin üveg?

Edzett zuhanykabin üveg (ESG) Az üveg zuhanykabinok üvege minden esetben, edzett üvegből készül amely akár 100 X ellenállóbb a sima üvegnél. Törés esetén apró morzsákra hullik szét az üveg.

Laminált-edzett zuhanykabinüveg Ezt még fokozhatjuk egy laminált megoldással, ami azt jelenti hogy a két üveglap közt a megrendelő kérésére vagy átlátszó, vagy matt - akár bronz - illetve egyedi mintás fóliával is el tudjuk látni. A lamináltüveg edzett üveg is.

Zuhanykabin üvegfajták, szerelvények

Épített üveg zuhanykabinjaink minden esetben 8 mm edzett üvegből készülnek, de választható még számos üvegfajta - üvegtípus. nyomtatással dekorált üveg esetén az üveg zuhanykabin vagy üvegajtó üvegét tetszés szerinti egyedi dekorációval, akár egy fotóval, stb ellátni.

Választható üvegfajták: (Biztonsági üvegek): - típusok: Float üveg, Savmart üveg, Printelt üveg azaz nyomtatással dekorált üveg, Parsolüveg, OptiWhite üveg, stb

Zuhanykabin referenciáink (2)

Online Ajánlatkérés

Ajánlatkérés zuhanykabin készítésre

.
captcha