+36 20 567 0958 +36 20 313 7375 Ajánlatkérő űrlap

A zuhanykabinok típusai, Önt melyik érdekli?

Egyfalas épített üveg zuhanykabin    zuhanyüvegfal (ajtó nélkül)    kétfalas üveg zuhanykabin (ajtó nélkül) szögletes zuhanykabin   befelé és kifelé nyíló épített üveg zuhanykabin kétoldalas zuhanykabin készítés harmonika ajtóval   egy oldalas kádfal    üveg kádfal fix üveggel    zuhanyfallal  zuhanykabin tolóajtóval     135 fokos zuhanykabin  zuhanykabin kerettel    sarok zuhanykabin    Épített gyedi üveg zuhanykabin négyzet alakú  

A zuhanykabin ajtaja is szintén edzett biztonsági üvegből készül. Átlagosan 60-75 cm szélesek a zuhanyajtók. (és pl 200 magas) A szélesebb/magasabb üvegajtó - zuhanyajtó nem javasolt, hiszen az üvegnek is komoly súlya van, és az üveg/zuhanyajtó zsanérja is korlátozottan terhelhető. Kisebb méretben elég egy alsó és felső zsanér, de 70cm szélesség felett már 1 db több üvegajtó zsanérra van szükség az üvegajtó súlyának megtartásához.

A zuhanyajtó nyílhat kifelé vagy befelé, de kérésre akár mindkét irányba is tud nyílni.

Érdemes a mindkét irányba nyílót választani, bár a befelé nyíló ajtó a legideálisabb választás, mert akkor a zuhanyajtóról pergő víz nem árasztja el a fürdőszobát. Az üvegajtó üvegtípusát tekintve érdemes a zuhanykabin üvegének típusát használni, de kérésre lehet az üveg bármilyen színű. Leggyakoribb üvegtípus a flott üveg és a savmart tejüveg-régebbi nevén. Az épített üveg zuhanykabin ajtajára belülről és kívülről is érdemes mutatós fogantyút felszerelni.

A zuhanykabinok anyaga 8 mm vastag, edzett esg de kérésre vsg biztonsági üveg, ami akár keret nélkül is maximális biztonságot ad, és könnyen takarítható. Kérésre tartós vízlepergető felületet is ellátjuk az üvegfelületet.

Minden egyedi épített üveg zuhanykabinunk egyedi gyártásban készül, és szakszerűen beépítve kerül átadásra.

 Bundik Sándor, Egyedi üveges  +36 20 567 0958  Ajánlatkérő űrlap

Zuhanykabin referenciáink (2)

Online Ajánlatkérés

Ajánlatkérés zuhanykabin készítésre

.