+36 20 567 0958 +36 20 313 7375 Ajánlatkérő űrlap

Zuhanyajtó gyártás, készítés, beépítés

A zuhanykabin ajtaja is szintén edzett biztonsági üvegből készül. Átlagosan 60-75 cm szélesek a zuhanyajtók. (és pl 200 magas) A szélesebb/magasabb üvegajtó - zuhanyajtó nem javasolt, hiszen az üvegnek is komoly súlya van, és az üveg/zuhanyajtó zsanérja is korlátozottan terhelhető. Kisebb méretben elég egy alsó és felső zsanér, de 70cm szélesség felett már 1 db több üvegajtó zsanérra van szükség az üvegajtó súlyának megtartásához.

Üveg zsanér, vasalat, fogantyú, kilincs kínálatunkban megtalálható a szálcsiszolt, ezüst fényes króm, illetve fekete Black termékcsalád. Üvegzsanér vasalt, kilincs kínálatunkat helyszíni felmérés során meg tudja tekinteni, ki tudja választani az önhöz illetve fürdőszobája dizájnjához illeszkedő üveg vasalatot.

A zuhanyajtó nyílhat kifelé vagy befelé, nagyon sok féle variáció lehetséges, de kérésre akár mindkét irányba is tud nyílni. Érdemes a mindkét irányba nyílót választani, bár a befelé nyíló ajtó a legideálisabb választás, mert akkor a zuhanyajtóról pergő víz nem árasztja el a fürdőszobát.

 

A Zuhanyüvegajtó üvegtípusát tekintve érdemes a zuhanykabin üvegének típusát használni, de kérésre lehet az üveg bármilyen színű. Leggyakoribb üvegtípus a flott üveg, nyomtatott üveg, dekorüveg,  és a savmart tejüveg-régebbi nevén. Az épített üveg zuhanykabin ajtajára belülről és kívülről is érdemes mutatós fogantyút felszerelni.

Üvegajtó gyártás, készítés, beépítés

Az üvegajtó ajtaja is szintén edzett biztonsági üvegből készül, minimum 8mm vastagságtól. Készülhet az üvegajtó egyedi mintával ellátott savmart - homok fújt üvegből, sima float üvegből és akár anyagába színezett parsol üvegből is. A választott minta, üvegtípusa függvényében beszélhetünk a fény áteresztésről. Az üvegajtó lehet teljesen átlátszó, és át tetsző (fényt átengedi de nem lehet át látni rajta.

Információs kérés telefonon: +36 20 567 0958 +36 20 313 7375 - MB ÜVEGES TEAM Kft

Zuhanykabin referenciáink (2)